tiistai 7. toukokuuta 2013

CUPCAKES

Moikka kaikki kaks lukijaa! ;P

Blogin tekoaika ei ollu ehkä paras mahollinen, koska vika jakso ja pitäis panostaa toho koulunkäytiinkin.. On seki tainnu vähä jäädä, koska vappu, tuleva helatorstai ja MM-kisat vie kyl kaiken energian ja ajan. Ollaan kamuiltu aika ahkeraan tässä viime aikoina. Kisakatsomot kokoontuu tottakai joka peliks millon kellekki kaverille! Suomi jatka samaan malliin!

Vappuna oltiin kaverilla yötä, ja seikkailtiin tuolla Helsingin puolella tiistaina. Keskiviikkona oli tarkotus mennä Kaivariin piknikille mut pommiin nukkumisen jälkee päätettiinkin järjestää piknik kaverin huoneessa Gossip Girlin ja lämpimän peiton kera. Se päivä menikin sit sen parissa.





Veran hiukset <3
Tääki viikko hurahtaa nopeesti ku helatorstai vapaa ja perjantai ollaan tehty sisään jo aikasemmin. Pitäsköhä niitä kouluhommii tehä ku koeviikko ja kesäloma lähestyy. Sunnuntaina hölläillään, koska äitienpäivä ja äitejä tottakai hemmotellaan! Toinen meistä karkaa mökille ja toinen pyhittää viikonlopun ruotsin opiskelulle.

Tänään kotileipurit testasivat taitojaan ja lahjojaan muffinsien teon parissa. Aika amatöörimäistä menoo pakko myöntää mutta harjotus tekee mestarin ja pohjalta on vain yks suunta ylöspäin! ;) Kertokaa sit mitä piditte ;)









Hehe uudet lukijat ovat toivottuja ja tervetulleita!

<3 Heidi&Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti